DENNÍ MENU

VÝDEJ MENU NA ZAHRÁDCE OD 11-14 hod
MENU S SEBOU BALNÉ 14,-Kč

Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 777 760 584

Restaurace, pivnice hotelu Gregor

M1 - 130 Kč

M2 - 140 Kč

M3, M4 - 165 Kč


 

 

Pondělí 25.3.

ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI (1,3,9)         

1. Mexické barevné fazole s pikantní klobáskou, chléb (1,3,7)                                                                                 

2. Bratislavská vepřová pečeně, houskový knedlík (1,7)                                                                                      

3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)              

4. Přírodní krůtí špíz prokládaný slaninou a zeleninou, americké brambory s česnekem, dip (1,7,9,10)

Úterý 26.3.

HRSTKOVÁ POÉVKA (1,7)

1. Halušky s brynzou, slaninou, vysmaženou cibulkou (1,3,7)

2. Křenová omáčka s vepřovým plátkem, houskový knedlík (1,3,7)

3. Smažený sýr se šunkou, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)

4. Přírodní krůtí špíz prokládaný slaninou a zeleninou, americké brambory s česnekem, dip (1,7,9,10)

Středa 27.3.

HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI (1,3,7,9) 

1. Masovokapustový karbanátek, bramborová kaše, okurek (1,7,3)

2. Kuřecí směs s pórkem, fusilli (1,3,7)

3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)     

4. Španělský ptáček na šťávě, pórková rýže (1,3,7) 

Čtvrtek 28.3.

ČESNEČKA SE SÝREM A KRUTONY (1,3,7)

1. Kynuté vdolečky s tvarohovou pěnou a povidly (1,3,7)

2. Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7)

3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7) 

4. Kuřecí stehno na másle s velikonoční nádivkou, kmínové brambory (1,7,10)

Pátek 29.3.

Zavřeno 

 


Kontakt

 nám. Svobody 6, 664 42 Modřice

GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E

Telefon - recepce

+420 547 243 121, +420 777 760 572

E-mail - recepce

recepce@hotelgregor.cz

E-mail - hotel

hotel@hotelgregor.cz

Facebook

Hotel Gregor