DENNÍ MENU
VÝDEJ MENU NA ZAHRÁDCE OD 11-14 hod
MENU S SEBOU BALNÉ 14,-Kč
Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 777 760 584
Restaurace, pivnice hotelu Gregor
M1 - 130 Kč
M2 - 140 Kč
M3, M4 - 165 Kč
Pondělí 25.3.
ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI (1,3,9)
1. Mexické barevné fazole s pikantní klobáskou, chléb (1,3,7)
2. Bratislavská vepřová pečeně, houskový knedlík (1,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Přírodní krůtí špíz prokládaný slaninou a zeleninou, americké brambory s česnekem, dip (1,7,9,10)
Úterý 26.3.
HRSTKOVÁ POÉVKA (1,7)
1. Halušky s brynzou, slaninou, vysmaženou cibulkou (1,3,7)
2. Křenová omáčka s vepřovým plátkem, houskový knedlík (1,3,7)
3. Smažený sýr se šunkou, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Přírodní krůtí špíz prokládaný slaninou a zeleninou, americké brambory s česnekem, dip (1,7,9,10)
Středa 27.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI (1,3,7,9)
1. Masovokapustový karbanátek, bramborová kaše, okurek (1,7,3)
2. Kuřecí směs s pórkem, fusilli (1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Španělský ptáček na šťávě, pórková rýže (1,3,7)
Čtvrtek 28.3.
ČESNEČKA SE SÝREM A KRUTONY (1,3,7)
1. Kynuté vdolečky s tvarohovou pěnou a povidly (1,3,7)
2. Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Kuřecí stehno na másle s velikonoční nádivkou, kmínové brambory (1,7,10)
Pátek 29.3.
Zavřeno
Kontakt
nám. Svobody 6, 664 42 Modřice
GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E