DENNÍ MENU
VÝDEJ MENU NA ZAHRÁDCE OD 11-14 hod
MENU S SEBOU BALNÉ 10,-Kč
Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 777 760 584
Restaurace, pivnice hotelu Gregor
M1 - 130 Kč
M2 - 140 Kč
M3, M4 - 165 Kč
Během celého týdne si můžete k menu objednat zeleninový salát.
RAJČATOVÝ 30,-Kč
OKURKOVÝ 30,-Kč
Pondělí 4.12.
KAPUSTOVÁ POLÉVKA S BRAMBORAMI (7)
1. Zeleninové lasagne se smetanovou omáčkou (1,3,7)
2. Kuřecí játra na červeném víně, rýže (1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Trhaná vepřová krkovička, opékané brambory, coleslaw (1)
Úterý 5.12.
KUKUŘIČNÝ KRÉM S CHILLI (1,7)
1. Bramborové nočky s mákem a povidly (1,3,7)
2. Kuřecí srdíčka na smetaně, houskový knedlík (1,3,7)
3. Smažený sýr se šunkou, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Trhaná vepřová krkovička, opékané brambory, coleslaw (1)
Středa 6.12.
HOVĚZÍ VÝVAR S TĚSTOVINOVOU RÝŽÍ (1,3,7,9)
1. Koprová omáčka s vejcem, vařené brambory (1,3,7)
2. Pštrosí vejce, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Znojemská hovězí pečeně, rýže Basmati (1,3,7)
Čtvrtek 7.12.
ZELŇAČKA S UZENÝM MASEM (1,3,7)
1. Kynuté meruňkové knedle s tvarohem (1,3,7)
2. Rajská omáčka s masovými kuličky houskový knedlík, těstoviny (1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími prsíčky, zeleninou, sýrem, hranolky, dip (1,3,7)
Pátek 8.12.
ŠUMAVSKÁ BRAMBORAČKA (1,7,9)
1. Cmunda po kaplicku se zelím a uzeným masem (1,3,7)
2. Kuře na paprice, houskový knedlík, těstoviny (1,3,7)
3. Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími prsíčky, zeleninou, sýrem, hranolky, dip (1,3,7)
Kontakt
nám. Svobody 6, 664 42 Modřice
GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E