DENNÍ MENU

VÝDEJ MENU S SEBOU OD 11-14 hod.

Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 728 539 585

Restaurace, pivnice hotelu Gregor

M1 - 105 Kč, M2 - 110 Kč, M3 - 118 Kč


Během celého týdne si můžete k menu objednat zeleninový salát.

ŠOPSKÝ 20,-Kč
OKURKOVÝ 20,-Kč

Pondělí 26.7.

POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY (1,7 )

1. Koprová omáčka s vejcem, vařené brambory (1,3,7)

2. Kuřecí stehno s máslovou zeleninou, rýže (1,7)

3. Smažený sýr, americké brambory, domácí tatarka (1,3,7)

4. Kuřecí maso v sýrovém těstíčku, šťouchané brambory (1,3,7)

Úterý 27.7.

ZAVŘENO - odstávka elektřiny

Středa 28.7.

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA (1,3,9)

1. Kynuté meruňkové knedle sypané perníkem přelité máslem (1,3,7)

2 Kuře na paprice, těstoviny, houskový knedlík (1,3,7)

3 Vepřový steak s hořčičnou omáčkou, steakové brambory (1,7)

4. Smažený sýr, americké brambory, domácí tatarka (1,3,7)

Čtvrtek 29.7.

VÝVAR MASEM A NUDLEMI (1,,3,,7,9)

1. Hrachová kaše s uzeným masem, chléb, okurek (1,3,7)

2. Pštrosí vejce, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

3. Smažený sýr, americké brambory, domácí tatarka (1,3,7)

4. Kuřecí Ondráš, zelný salát (1,3,7)

Pátek 30.7.

GULÁŠOVÁ POLÉVKA (1,7)

1. Máslová zelenina se sýrovou omáčkou, vařené brambory s pažitkou (1,7)

2. Plněná vepřová roláda plněná pikantní masovou fáší, pórková rýže (1,3,7)

3. Smažený sýr, americké brambory, domácí tatarka (1,3,7)

4. Kuřecí Ondráš, zelný salát (1,3,7)


Kontakt

 nám. Svobody 6, 664 42 Modřice

GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E

Telefon - recepce

+420 547 243 121, +420 777 760 572

E-mail - recepce

recepce@hotelgregor.cz

E-mail - hotel

hotel@hotelgregor.cz

Facebook

Hotel Gregor