DENNÍ MENU

Během celého týdne si můžete k menu objednat zeleninový salát.

ŠOPSKÝ 18,-Kč
RAJČATOVÝ 18,-Kč

Pondělí 22.4.

ZAVŘENO

Úterý 23.4.

Brokolicový krém (1,7)

1. Játra na slanině a červeném víně, jasmínová rýže (1 ) / 83 Kč
2. Pečené kuřecí stehno s jarní nádivkou, vařené brambory s máslem (3,7) / 88 Kč
3. Pikantní vepřový flamendr, bramboráčky, zelný salát (1,3,7) / 96 Kč
4. Kuřecí steak se švestkovou omáčkou, steakové brambory s petrželkou (1,7) / 96 Kč

Středa 24.4.

Valašská kyselica (1,3,7)

1. Jablečná žemlovka s tvarohem a skořicí (1,3,7) / 83 Kč
2. Frankfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík (1,3,7) / 88 Kč
3. Pikantní vepřový flamendr, bramboráčky, zelný salát (1,3,7) / 96 Kč
4. Kuřecí steak se švestkovou omáčkou, steakové brambory s petrželkou (1,7) / 96 Kč

Čtvrtek 25.4.

Vývar s játrovými knedlíčky (1,3,9)

1. Hrachová kaše s opečenou klobáskou, chléb (1,7,3) / 83 Kč
2. Rajská omáčka s masovými koulemi, těstoviny (1,3,7) / 88 Kč
3. Smažený stehenní řízek, lehký bramborový salát (1,3,7,9) / 96 Kč
4. Zapečená krkovička se smetanou, cibulí a bramborami (3,7) / 96 Kč

 

Pátek 22.4.

Čočková polévka s noky (1)

1. Kuřecí rizoto sypané sýrem, okurek (,3,7) / 83 Kč
2. Vepřová kýta na paprice, houskový knedlík (1,3,7) / 88 Kč
3. Smažený stehenní řízek, lehký bramborový salát (1,3,7,9) / 96 Kč


Kontakt

 nám. Svobody 6, 664 42 Modřice

GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E

Telefon - recepce

+420 547 243 121, +420 777 760 572

E-mail - recepce

recepce@hotelgregor.cz

E-mail - hotel

hotel@hotelgregor.cz

Facebook

Hotel Gregor