DENNÍ MENU

VÝDEJ MENU S SEBOU OD 11-14 hod.

Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 728539585

M1 - 115Kč, M2 - 115Kč

KE KAŽDÉMU MENU XXL POLÉVKA


Pondělí 19.4.

ČOČKOVÁ POLÉVKA S KRUPICOVÝMI NOČKY (1,3)
1. Kuřecí stehno na paprice, těstoviny, houskový knedlík (1,3,7)
2. Plátky uzeného masa, máslová bramborová kaše, kyselý okurek (1,3,7)
3. Smažené sýrové duo, hranolky, tatarka (čerstvě smažený výdej do 7 min)

Úterý 20.4.

JARNÍ ZELENINOVÁ POLÉVKA (1,7,9)
1. Holandský řízek, šťouchané brambory s cibulkou, okurek (1,3,7)
2. Pečená krkovice, dušená kapusta, bramborový knedlík (1,3)
3. Smažené sýrové duo, hranolky, tatarka (čerstvě smažený výdej do 7 min)

Středa 21.4.

SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A TARHOŇOU (1,3,9)
1. Kuřecí steak zapečený se sýrem, broskví, americké brambory, (1,3)
2. Pikantní masová směs v bramboráku, zelný salát (1,3,7)
3. Kynuté knedlíky plněné povidly, přelité vanilkovým krémem ( 1,3,7)

Čtvrtek 22.4.

MASOVÁ RAGÚ POLÉVKA (1,,9)
1. Vepřová pečeně po cikánsku, pečená rýže (1,3,7)
2. Smažený květák, vařené brambory s máslem, tatarka (1,3,)
3. Smažené sýrové duo, hranolky, tatarka (čerstvě smažený výdej do 7 min)

Pátek 23.4.

GULÁŠOVÁ POLÉVKA (1,7)
1. Studentské řízečky v trojobalu, bramborová kaše, okurek (1,7)
2. Španělský plněný ptáček, rýže basmati, houskový knedlík (1,3,7)
3. Smažené sýrové duo, hranolky, tatarka (čerstvě smažený výdej do 7 min)


Kontakt

 nám. Svobody 6, 664 42 Modřice

GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E

Telefon - recepce

+420 547 243 121, +420 777 760 572

E-mail - recepce

recepce@hotelgregor.cz

E-mail - hotel

hotel@hotelgregor.cz

Facebook

Hotel Gregor