DENNÍ MENU
VÝDEJ MENU NA ZAHRÁDCE OD 11-14 hod
MENU S SEBOU BALNÉ 10,-Kč
Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 777 760 584
Restaurace, pivnice hotelu Gregor
M1 - 130 Kč
M2 - 140 Kč
M3, M4 - 165 Kč
Během celého týdne si můžete k menu objednat zeleninový salát.
ŠOPSKÝ 30,-Kč
OKURKOVÝ 30,-Kč
Pondělí 30.1.
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S KARI (1 )
1. Pikantní fazolový guláš s klobáskou, chléb (7)
2. Pečené kuřecí stehno na kysaném zelí, vařené brambory (1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Masová směs s paprikou, americké brambory, česnekový dip (1,3,7,)
Úterý 31.1.
KRÉMOVÁ ČESNEČKA S UZENÝM MASEM ( 1,7)
1. Rýžový nákyp s ovocem a sněhem (1,3,7)
2. Rajská omáčka s masovými koulemi, houskový knedlík (1,3,7)
3. Smažený sýr se šunkou, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Masová směs s paprikou, americké brambory, česnekový dip (1,3,7,)
Středa 1.2.
MASOVÝ VÝVAR S NUDLEMI (1,3,7,9)
1. Zapečené francouzské brambory se sýrem, okurek (1,3,7,)
2. Smažené rybí filé, vařené pažitkové brambory(1,3,7)
3. Smažený sýr se šunkou, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Hovězí guláš s cibulkou, smažené bramboráčky (1,3,7)
Čtvrtek 2.2.
ŽAMPIONOVÝ KRÉM S KRUTONY(1,3,7)
1. Kynuté švestkové knedlíky s mákem (1,3,7)
2. Vepřové nudličky na kořenové zelenině, špecle(1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Kuřecí kung- pao hranolky, rýže (7)
Pátek 3.1.
ZABIJAČKOVÁ POLÉVKA (1,7,9)
1. Těstoviny bolognese se sýrem (1, 3,7)
2. Frankfurtská pečeně, houskový knedlík
3. Kuřecí kung- pao hranolky, rýže (3)
Kontakt
nám. Svobody 6, 664 42 Modřice
GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E