DENNÍ MENU

Během celého týdne si můžete k menu objednat zeleninový salát.

ŠOPSKÝ 18,-Kč
RAJČATOVÝ 18,-Kč

PONDĚLÍ 16.7.

Fazolová polévka s uzeninou (1,3,7)

1. Čevapčiči s cibulí, okurek, vařené brambory (1,3,7) / 79 Kč
2. Moravské uzené, koprová omáčka, houskový knedlík (1,3,7) / 84 Kč
3. Obědový zeleninový salát s dipem a filetem ze pstruha lososovitého, pita chleba ( 1,3,7) / 92 Kč
4. Kuřecí steak s houbovou omáčkou, opékané brambory (1,7,10) / 92 Kč

 

ÚTERÝ 17.7.

Vývar s rýží mrkví a hráškem (1,9)

1. Pohankové rizoto a kuřecím masem (1,7,3 ) / 79 Kč
2. Vepřový perkelt, těstoviny (1,3,7) / 84 Kč
3. Obědový zeleninový salát s dipem a filetem ze pstruha lososovitého, pita chleba (1,3,7) / 92 Kč
4. Kuřecí steak s houbovou omáčkou, opékané brambory (1,7,10) / 92 Kč

STŘEDA 18.7.

Květáková polévka (1)

1. Rýžový nákyp s ovocem a sněhem (7,3) / 79 Kč
2. Nadívané papriky s rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7) / 84 Kč
3. Řecký salát s balkánským sýrem, kuřecím masem a olivami, česneková bagetka (1,10) / 92 Kč
4. Vepřový steak s holandskou omáčkou, opékané brambory s rozmarýnem (1,3,7) / 92 Kč

ČTVRTEK 19.7.

Česneková polévka se sýrem (1,3,7)

1. Penne s kuřecím masem a nivovou omáčkou (1,7,3) / 79 Kč
2. Jitrnicový prejt, dušené zelí, vařené brambory (1,3,7) / 84 Kč
3. Řecký salát s balkánským sýrem, kuřecím masem a olivami, česneková bagetka (1,10) / 92 Kč
4. Vepřový steak s holandskou omáčkou, opékané brambory s rozmarýnem (1,3,7) / 92 Kč

PÁTEK 20.7.

Brokolicový krém (1,7)

1. Zeleninové rizoto sypané parmazánem, okurek (7) / 79 Kč
2. Živáňská hovězí směs, porková rýže (1,7) / 84 Kč
3. Kuřecí kung pao, česnekové bramboráky (3,7,10) / 92 Kč

V ceně menu je polévka, změna jídelníčku vyhrazena.


Kontakt

 nám. Svobody 6, 664 42 Modřice

GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E

Telefon - recepce

+420 547 243 121, +420 777 760 572

E-mail - recepce

recepce@hotelgregor.cz

E-mail - hotel

hotel@hotelgregor.cz

Facebook

Hotel Gregor