DENNÍ MENU
MENU S SEBOU BALNÉ 14,-Kč
Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 777 760 584
Restaurace, pivnice hotelu Gregor
M1 - 130 Kč
M2 - 140 Kč
M3, M4 - 165 Kč
.
Pondělí 2.9.
FRANCOUZSKÁ S TĚSTOVINOU (1,7,9)
1. Mexické fazole v rajčatové omáčce, klobása, chléb (1,3,7)
2. Křenová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík (1,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Kuřecí nudličky na čínský způsob, čínské nudle (1,3,7)
Úterý 3.9.
FAZOLOVÁ S UZENINOU (1.3,7)
1. Srbské rizoto s vepřovým masem sypané sýrem, okurek (1,7)
2. Vepřová pečeně na žampionech, těstoviny (1,3,7)
3. Smažený sýr se šunkou, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Kuřecí nudličky na čínský způsob, čínské nudle (1,3,7)
Středa 4.9.
VÝVAR S MASEM S TĚSTOVINOVOU RÝŽÍ (1,3,7,9)
1. Šunkofleky se sýrem, kyselý okurek (1,7,3)
2. Smažené rybí filé, vařené brambory s máslem, mrkvový salát (1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Hovězí pečeně na slanině a houbách, pečená rýže (1,3,7)
Čtvrtek 5.9.
HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY (1,3,7)
1. Rýžový nákyp s lesním ovocem zapečený sladkým sněhem (1,3,7)
2. Ledvinky na cibulce, rýže (1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Smažený vepřový řízek v sezamové strouhance, letní bramborový salát (1,3,7,9)
Pátek 6.9.
DRŠŤKOVÁ PIKANTNÍ POLÉVKA (1,7,9)
1. Zapečená brokolice na másle se sýrem, vařené brambory (1,3,7)
2. Bratislavská vepřová pečeně, houskový knedlík (1,3,7)
3. Smažený vepřový řízek v sezamové strouhance, letní bramborový salát (1,3,7,9)
Kontakt
nám. Svobody 6, 664 42 Modřice
GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E