DENNÍ MENU
VÝDEJ MENU NA ZAHRÁDCE OD 11-14 hod
MENU S SEBOU BALNÉ 10,-Kč
Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 777 760 584
Restaurace, pivnice hotelu Gregor
M1 - 130 Kč
M2 - 140 Kč
M3, M4 - 165 Kč
Během celého týdne si můžete k menu objednat zeleninový salát.
ŠOPSKÝ 30,-Kč
OKURKOVÝ 30,-Kč
Pondělí 5.6.
KUKUŘIČNÝ KRÉM S CHILLI (1 )
1. Studentský řízek, vařené brambory, okurek(1,3,7)
2. Vepřová kýta s šípkovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7)
3. Smažené sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Vepřový steak s omáčkou z modrého sýra, opékané brambory (1,7,3)
Úterý 6.6.
ČESNEKOVÁ POLÉVKA S KRUTONY ( 1,7)
1. Rýžový nákyp s ovocem zapečený sněhem(1,3,7)
2. Vepřová játra na cibulce a slanině, gratinované brambory 1,3,4,7)
3. Smažené sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Vepřový steak s omáčkou z modrého sýra, opékané brambory (1,7,3)
Středa 7.6.
MASOVÝ VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM1,3,7,9)
1. Kuřecí rizoto se žampiony, sýr, okurek (1,7,)
3. Jelítkový a jitrnicový prejt, vařené brambory, zelí 1,3,4,7)
4. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Hovězí plátek na houbách, porková rýže(1,3,7)
Čtvrtek 8.6.
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA S HLÍVY ÚSTŘIČNÉ ( 1,7)
1. Alpský knedlík s povidly, mákem a vanilkovým krémem (1,3,7)
2. Vepřové pečeně na česneku, dušená kapusta, bram. knedlík (1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4.Kuřecí kapsa plněná sušenými rajčaty špenátem, americké brambory (7,1,)
Pátek 9.6.
HRSTRKOVÁ POLÉVKA (1,7,9)
1. Smetanové těstoviny se šunkou a brokolicí(1,3,7)
2. Halušky s uzeným masem se zelím (1,3,7)
3. Kuřecí kapsa plněná sušenými rajčaty špenátem, americké brambory (7,)1
Kontakt
nám. Svobody 6, 664 42 Modřice
GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E