DENNÍ MENU

VÝDEJ MENU NA ZAHRÁDCE OD 11-14 hod
MENU S SEBOU BALNÉ 10,-Kč

Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 777 760 584

Restaurace, pivnice hotelu Gregor

M1 - 110 Kč

M2 - 115 Kč

M3, M4 - 128 Kč


Během celého týdne si můžete k menu objednat zeleninový salát.

ŠOPSKÝ 20,-Kč

OKURKOVÝ 20,-Kč

 

Pondělí 16.5.

ZELENINOVÁ POLÉVKA S VLOČKAMI (1,7 )

1. Bramborový guláš, chléb (1,3,7)

2. Kuřecí stehno pečené na zelenině, rýže (1,3,7)

3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)

4. Smažené gordon bleu, šťouchané brambory (1,3,7)

Úterý 17.5.

RAJSKÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU ( 1,3,7)

1. Zapečené šunkofleky, kyselý okurek (1, 3,5)

2. Vepřová pečeně na žampionech, houskový knedlík (1,3,7)

3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)

4. Smažené gordon bleu, šťouchané brambory (1,3,7)  

Středa 18.5.

MASOVÝ VÝVAR S  TARHOŇOU (1,3,7,9)

1. Kynuté jahodové knedlíky s mákem přelité máslem (1,3,5,)

2 Smažené rybí filé, vařené brambory s pažitkou (1,3,7)

3 Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)

4. Svíčková na smetaně, houskový knedlík (3,7)

Čtvrtek 19.5.

KMÍNOVÁ POLÉVKA S VEJCEM 1,3,7,9)

1. Těstoviny carbonara s parmazanem (1,3,7)

2 Holandský řízek, máslová bramborová kaše, kyselý okurek (1,3,7)

3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)

4. Česnekový bramborák plněný masovou směsí, zelný salát (1,3)

Pátek 20.5.

POLÉVKA MINETRONE (1,7)

1. Srbské rizoto se sýrem, okurek (3)

2. Moravské uzené, bramborová kaše, zelný salát (3,7)

3. Česnekový bramborák plněný masovou směsí, zelný salát (1,3,7,)

 


Kontakt

 nám. Svobody 6, 664 42 Modřice

GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E

Telefon - recepce

+420 547 243 121, +420 777 760 572

E-mail - recepce

recepce@hotelgregor.cz

E-mail - hotel

hotel@hotelgregor.cz

Facebook

Hotel Gregor