DENNÍ MENU

VÝDEJ MENU NA ZAHRÁDCE OD 11-14 hod
MENU S SEBOU BALNÉ 10,-Kč

Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 777 760 584

Restaurace, pivnice hotelu Gregor

M1 - 115 Kč

M2 - 125 Kč

M3, M4 - 138 Kč


Během celého týdne si můžete k menu objednat zeleninový salát.

ŠOPSKÝ 20,-Kč

OKURKOVÝ 20,-Kč

 

Pondělí 26.9.

POLÉVKA ZE ZELENÝCH FAZOLOVÝCH LUSKŮ (1,7 )        

1. Bramborové noky se smetanovým houbovým ragú (1,3,7)

2. Křenová omáčka s uzeným plátkem, houskový knedlík (1,3,7)                

3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)              

4. Vepřový plátek se sázeným vejcema šunkou, opékané brambory 1,3,7)

 

Úterý 27.9.

MASOVÝ VÝVAR S NUDLEMI A HRÁŠKEM ( 1,3,7)

1. Kynuté jahodové knedle s tvarohem a jahodovou omáčkou (1, 3,5)

2. Dušený špenát s vepřovými výpečky, vařené brambory (1,3,7)

3.  Smažený sýr se šunkou, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)  

4.  Vepřový plátek se sázeným vejcem a šunkou, opékané brambory 1,3,7)

                                 

Středa 28.9.

ZAVŘENO

     

     

Čtvrtek 29.9.

HOKAIDO POLÉVKA S DÝŇOVÝMI SEMÍNKY( 7)   

1. Špagety po uhlířsku se sýrem (1,3,7)
2 Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka1,3,7)

3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)  

4. Mexický hovězí guláš s uzeným sýrem, hrášková rýže (1,3,7)

 

                            

       

 

       

Pátek 30.9.

DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ (1,7)  

1. Kapustový karbanátek, vařená brambory s pažitkou, okurek (1,3,) 

2. Pečené kuře na česneku, smetanové brambory, hrášková rýže (7)

3. Mexický hovězí guláš s uzeným sýrem, hrášková rýže (1,3,7)  

 

 

      

                           

 

 

                             

 


Kontakt

 nám. Svobody 6, 664 42 Modřice

GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E

Telefon - recepce

+420 547 243 121, +420 777 760 572

E-mail - recepce

recepce@hotelgregor.cz

E-mail - hotel

hotel@hotelgregor.cz

Facebook

Hotel Gregor