DENNÍ MENU

VÝDEJ MENU S SEBOU OD 11-14 hod.

Možnost rezervace poledního menu na tel. čísle 728 539 585

Restaurace, pivnice hotelu Gregor

M1 - 105 Kč, M2 - 110 Kč, M3 - 118 Kč


Pondělí 14.6.

PIKANTNÍ ZELENINOVÁ POLÉVKA

1. Studentský řízek, vařené brambory, kyselý okurek (1,3,7)
2. Kuřecí na kari, pečená rýže (1,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Trhané vepřové maso, opékané brambory, zelný salát (1,3)

Úterý 15.6.

KULAJDA S HOUBAMI (1,7,9)

1. Drůbeží játra na červeném víně, rýže parboiled (1,3,7)
2. Holandský řízek se sýrem, máslová bramborová kaše, okurek (1,3)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Trhané vepřové maso, opékané brambory, zelný salát (1,3)

Středa 16.6.

HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A KAPÁNÍM (1,3,9)

1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
2. Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7)
3. Plněná tortilla kuřecími stripsy s bylinkovým dipem, zeleninou, smetanové tzaziky (1,3,7)
4. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)

Čtvrtek 17.6.

ČESNEČKA SE SÝREM A KRUTONY (1,,9)

1. Čočka na kyselo s vejcem, grilovaná klobáska, chléb (1,3,7)
2. Vepřové nudličky na zeleném pepři, těstoviny (1,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Svíčková na smetaně s brusinkami a šlehačkou, houskový knedlík (1,3,7)

Pátek 18.6.

GULÁŠOVÁ POLÉVKA (1,7)
1. Zapečené těstoviny se šunkou, zeleninou a sýrem, okurek (1,7)
2. Pečená špikovaná krkovice česnekem a slaninou, vařené brambory (1,3,7)
3. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1,3,7)
4. Svíčková na smetaně s brusinkami a šlehačkou, houskový knedlík ( 1,3,7)


Kontakt

 nám. Svobody 6, 664 42 Modřice

GPS souřadnice: Loc: 49°7’39N, 16°36’53E

Telefon - recepce

+420 547 243 121, +420 777 760 572

E-mail - recepce

recepce@hotelgregor.cz

E-mail - hotel

hotel@hotelgregor.cz

Facebook

Hotel Gregor